Afspraak maken

 

Huisartsenspreekuren

Dagelijks zijn er zowel ’s morgens als ’s middags spreekuren volgens afspraak. U kunt telefonisch, aan de balie of via de huisartsen een afspraak maken. Nieuw is de mogelijkheid online een afspraak te maken. Dit kan via de onderstaande snelkoppeling.

Telefonisch afspreken: op werkdagen van 8.00u -17.00u. Voor dringende gevallen kunt u ook ’s ochtends voor 10.00u bellen. U wordt dan dezelfde dag nog geholpen. Het kan voorkomen dat de huisarts van uw keuze die dag geen ruimte heeft of afwezig is. In dat geval wordt u een afspraak bij een van de andere huisartsen aangeboden.

Triage

Als u belt voor een afspraak of een visite, zal de assistente u een aantal vragen stellen over de reden van uw komst. Dit wordt triage genoemd. Het wordt gedaan om in te schatten of er sprake is van een spoedsituatie, hoeveel tijd u nodig heeft en om de spreekuren goed te kunnen plannen. De vragen die de assistente stelt, moeten ervoor zorgen dat u de juiste hulpverlening krijgt, op de juiste tijd, door de juiste persoon.

Als u uw klacht om privacy redenen niet aan de telefoon wil vertellen dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

Meer tijd

Voor een afspraak op het spreekuur zijn 10 minuten beschikbaar. Denkt u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld als u meerdere klachten heeft, geef dit dan door aan de assistente. Zij reserveert dan meer tijd voor u.

Online afspraak maken

Wij bieden u de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor het spreekuur van uw huisarts. Wij hanteren hiervoor de volgende voorwaarden:

1) U dient te zijn ingeschreven bij onze praktijk (gezondheidscentrum Dr. van Kleef).

2) Het betreft een korte afspraak van maximaal 10 minuten. Er kan slechts 1 klacht besproken worden. Indien U een langere afspraak wenst te maken, verzoeken wij U deze afspraak telefonisch met onze assistente te maken.

3) Er mag geen sprake zijn van een medisch spoedgeval.

4) Een online gereserveerde afspraak wordt ingepland. Deze kan uitsluitend telefonisch geannuleerd worden, mocht deze afspraak toch niet schikken.

Na het maken van een online afspraak krijgt u een bevestiging per e-mail.